Rólunk

KÜLDETÉSÜNK

Nagy kihívás egy patinás, jól ismert márka újraélesztése. Küldetésünk, hogy a régi értékek megtartása mellett az Azúr márkát a mai kor elvárásainak megfelelő szolgáltatási színvonallal töltsük meg, és a külföldi drogériák mellett egy meghatározó hazai szereplője is lehessen a piacnak.

MOTTÓNK

A szépség természetes. Nem kiváltság, és nem is valamiféle mesterkélt dolog. A szépség mindenki természetéből fakad, professzionális drogériahálózatunk kínálatával pedig abban segítünk, hogy vásárlóink külső értékeiknek megfelelő hangsúlyt adhassanak.

ÉRTÉKRENDÜNK STABIL ÉS TERMÉSZETES

FRISS

Az Azúr drogéria újabb és újabb ajánlatokkal, akciókkal és a piacon megjelent, legfrissebb termékkínálattal várja vásárlóit.

LENDÜLETES

Mindig lépést tart: a kínálat és a kereslet terén is. Folyamatosan nyomon követjük vásárlóink igényeit, és azokra válaszolva, a legújabb lehetőségeket, szolgáltatásokat, termékeket kínálva elégítjük ki azokat.

PARTNER

Partneri együttműködéseinket és kapcsolatainkat a kölcsönös tisztelet és a közös érdekek vezérlik. Vásárlóink felé mindez a professzionális kiszolgálásban és a bővülő termékkínálatban mutatkozik meg.